2011. július 23., szombat

Macnair, Trisha: A hosszú élet egyenlete - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A hosszú élet egyenleteA könyv listaára: 2499 Ft. Leírás:
A hosszú élet titka valószínűleg félig a génjeinkben, félig a környezetünkben van kódolva. A brit orvos-újságíró könyve ebben az ősrégi témában a tudományos kutatásokon alapuló tényeket osztja meg az olvasóval tömör, lényegre törő, szemléletes illusztrációkkal kísért fejezetekben. A statisztikai valószínűségét is megadja annak, hogy bizonyos genetikus adottságok, életvezetési formák, környezeti tényezők hány évvel hosszabbíthatják, avagy rövidíthetik életünket. A kövérség és a kóros soványság közül például mindkettő ártalmas, de utóbbi csak egy év mínuszt jelent, szemben az előbbi mínusz három évével. Viszont a veszélyes szex kétszer annyi évünkbe kerülhet mínuszban, mint amennyit a biztonságos hozhat pluszban, ugyanakkor a házasság akár hét évvel is kitolhatja életünk hosszát, ugyanilyen egészséges a hit és még inkább az az optimizmus és a boldogság. A szerző esetenként betekintést nyújt egyes káros vagy hasznos tényezőkkel kapcsolatban a konkrét vizsgálatok eredményeibe (szabad gyökök, sugárzásveszély, vitaminok, vörösbor), de leginkább rábeszél és lebeszél, hasznos életvezetési tanácsokat nyújt. A kötet tematikusan oszlik fejezetekre: mentális, illetve fizikai jólét, környezet, védekezés a betegségek ellen, választások és kockázatok. A bibliográfiával és tárgymutatóval ellátott könyvecske könnyen átlapozható, a fejezetcímek alatt kiemelve megtaláljuk a plusz vagy mínusz értékeket is. A tipográfiailag is igényes mű széles körben ajánlható mindazoknak, akik készek tenni egészségük megőrzéséért. A szerző riportjai, egészségügyi cikkei iránt érdeklődő, angolul értő olvasók figyelmét érdemes felhívni a www. bbc. co. uk/health weboldalra. ISBN: 978-80-8109-092-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2011-07-25 10:52
. Macnair, Trisha: A hosszú élet egyenlete - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése