2011. április 7., csütörtök

Chicco Trio babakocsi szett +AJÁNDÉK!CSAK 1 HÉTIG! - Jelenlegi ára: 56 000 Ft

Kedves Érdeklődő!
Az aukció tárgya a képen látható Chicco Trio Enjoy multifunkciós Travel System babakocsi gyönyörű Topazio színben .
Mózeskosárral, Synthesis talp nélküli hordozóval (0-13 kg-ig), kupolával, esővédővel, lábtakaróval, pelenkázó táskával (sajnos lemaradt a fotóról, de gyakorlatilag az is szinte új), bevásárló kosárral, 5 pontos biztonsági övvel, Clik-Clak System. Ajánlott: 0-3 éves korig.
Mózeskosaras összeállítás (Kb 6 hónapos korig):
A babakocsihoz fixen rögzíthető mózeskosár teljesen vízszintes fekvést biztosít, de a háttámla dőlésszöge is állítható. A mózeskosár minősített, ezért autósülésként is használható a gépkocsi hátsó ülésén, ehhez külön meg kell vásárolni a rögzítő szettet. (AZ AUTÓS BEKÖTŐ SZETT AJÁNDÉK!! - ennek az eredeti ára 5. 000 Ft volt. ) A mózeskosár jellemző tulajdonsága, hogy könnyű és rugalmas, ezért baleset esetén nem törik, hanem deformálódik! A mózeskosár tartozéka a lábzsák.
Sportkocsis összeállítás (Kb 6 hónapos kor után):
Aluminium vázas (könnyített, csupán 7, 5 kg sportrésszel együtt) esernyőre csukható babakocsi. 4 pozícióba dönthető háttámla. 5 pontos biztonsági övrendszer. Dupla kerekei vannak, amiből az elsők bolygósíthatók, a hátsók központilag fékezhetőek.
Tartozékok: lábzsák, alsó bevásárlóháló, esővédő, pelenkázó táska (pelenkázó lappal).
A CHICCO trió 3. része a hordozó, ami tulajdonképpen autósülés is egyben.
0-13 kg-ig használható, CSAK menetiránnyal ellentétesen köthető be első és hátsó ülésre egyaránt. Kizárólag olyan ülésre köthető be, ahol kikapcsolható a légzsák vagy nincs, különben életveszélyes és tilos!!! 3 pontos központi övfeszítővel rendelkezik. Huzata levehető, mosható. AJÁNDÉK HOZZÁ A ÚJSZÜLÖTT SZŰKÍTŐ!!!! - eredeti ára 3. 000 Ft körül volt.
Állapota: Használt, de tökéletes állapotú. A kerekein minimális a kopás, a huzat tökéletes, szinte új állapotban van (van olyan része ami nem is volt használva), mert a fiam nem szerette a babakocsit ezért nagyon keveset használtuk.
Aki ilyen babakocsit szeretne annak nem kell bemutatnom, gyakorlatilag egy babakocsit kell venni újszülöttkortól egészen a babakocsis korszak végéig.
Dohányfüst- és kisállatmentes lakásból.
Minden kérdésre szívesen válaszolok! Amennyiben komolyan érdekli ne habozzon, kérdezzen!!!!
Köszönöm a látogatást! Nézzen vissza máskor is! Jó licitálást!
 
Apró betűs rész:
Az Európai Unió országaira vonatkozóan: 2004. 01. 01. -én életbe lépett új, a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt a vásárlásával elismeri és tudomásul veszi.
Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.


Jelenlegi ára: 56 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-12 21:28
. Chicco Trio babakocsi szett +AJÁNDÉK!CSAK 1 HÉTIG! - Jelenlegi ára: 56 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése