2011. július 26., kedd

Szövetkezetek az élelmiszer-gazdaságban - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szövetkezetek az élelmiszer-gazdaságbanA könyv listaára: 3800 Ft. Leírás:
Jelen kötet - mintegy húsz éves kutatómunka eredményeként - a szövetkezetek tevékenységét kívánja bemutatni az élelmiszer-gazdaságban, elsősorban egy kialakuló új magyar szövetkezeti rendszer (a szerző megfogalmazása szerint az ún. előmozdító típusú szövetkezés) számára elméleti szempontból alternatívát mutatva. Elsőként a szövetkezeti alapvetésekről olvashatunk, ismertetve a piac fogalmát, működését és szabályozását, valamint a koordináció és integráció alapvető formáit az élelmiszer-gazdaságban. Külön fejezet foglalkozik az élelmiszer-gazdasági szövetkezés gazdasági és társadalmi jelentőségével is. A kötet második nagy egysége a szövetkezetelméletet tárgyalja: szó esik a szövetkezés gazdasági lényegéről Ihrig Károly elméletében a korabeli megközelítések tükrében, a szövetkezetek koordinációs-integrációs szerepére vonatkozó fontosabb modern elméletekről, valamint az ún. szövetkezeti identitás koncepciójáról is. Az utolsó tematikai egység a szövetkezeti gyakorlatot mutatja be: olvashatunk az élelmiszer-gazdasági szövetkezeti koordináció fejlődéséről és alapvető európai modelljeiről, majd a szerző két példát sorol fel az európai élelmiszer-gazdasági gyakorlatból: Dánia és Hollandia modelljét. Az utolsó fejezet a mezőgazdasági szövetkezetek szerepét és esélyeit mérlegeli napjaink Magyarországán. Az irodalomjegyzékkel és angol nyelvű tartalomjegyzékkel záródó kiadvány szakkönyvtáraknak ajánlott. ISBN: 978-963-502-928-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 115 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 19:45
. Szövetkezetek az élelmiszer-gazdaságban - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése