2011. augusztus 31., szerda

5 csillagos luxus bükfürdő szállás 3nap2éj 4főnek - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

5 csillagos luxus, fapados áron
Kiadó a bükfürdői golfpályát is magában foglaló öt csillagos Birdland Resortban található mediterrán hangulatú, luxus apartman:
•   nagy terasz
• klíma
• teljesen felszerelt konyha ( mikro, mosogatógép, stb)
• igény esetén gyerekbarát kiegészítők ( etetőszék, utazóágy, vakdugók, stb)
• játszótér
• teniszpályák
• ingyenes korlátlan internet használat
• nyugodt, biztonságos környezet ( 24 órás portaszolgálat)
Az apartman 1 hálószoba +amerikai konya nappali elrendezésű. ( 40 nm+ terasz)
Kényelmes 2 felnőtt, és 2 gyermek részére.
A 3500 nm – es wellnes Magyarország egyik legszínvonalasabb ilyen típusú attrakciója: sportmedence, gyógymedence élmény és gyermekmedence, szaunapark, poolbar, fittnesterem. Nyitva tartás: 8-22 Golfozáshoz 25% greenfee kedvezmény
WELLNESBELÉPŐHÖZ FÉLÁRAS KÁRTYÁT TUDOK BIZTOSÍTANI! (6éves kor alatt ingyenes! )AZ AUKCIÓ 3 NAP/2ÉJRE VONATKOZIK!!!! 4 személyre az időpontot mindenk maga választja. ( kérdéseknél kérdezz h az általad kiválasztott időp. -ra van -e még szabad hely)
A takaríttást mindenki maga intézi vannak ott tisztitószerek! Ágyhuzatot és törülközőt vinni kell!
Aukcióim közt találsz 1 hétre vonatkozót is!   ez kedvezményessen 50. 000. ft/hét.
Az időpont  miatt mielőtt leütéd, kérlek kérdezz rá, hogy az álltalad megadott időpontban van -e még szabad hely.
A folalásra 20% előleg áttutalással, a többi a helyszínen rendezendő!
A környéken elérhető programajánlatok:
Kerékpár túrák
Bük és Bükfürdő között kerékpárút található, ami egészen az ország határig ki van építve. A kerékpárút végén, az Osztrák-Magyar határon határátkelő található, amin kerékpárral át
lehet menni a pár 100 méterre található locsmándi (Lutzmannsburg) fürdőbe.  
Kőszeg, középkori kisváros, NY-Dunántúl ékszerdoboza
Szebb kapuja aligha van az országnak, mint a határ mentén fekvő kicsinyke város, Kőszeg. A hajdan falakkal körülvett belváros főtere, a Jurisics tér évszázadokkal repít vissza minket az időben. Városnézés közben érdemes megpihenni a Szent Jakab-templom előtt, amely egy 13. századi templom helyén épült 1405 táján.
Sárvár
Sárvár, a nyugat-magyarországi régió dinamikusan fejlődő, tizenhatezer lakosú kisvárosa. Sokarcú és sokszínű, gazdag múlttal rendelkező város. Több mint ezer esztendős történelme során számos kézzelfogható és a kultúra által megőrzött értéket halmoztak fel itt.
Sopron és környéke
Magyarország műemlékekben második leggazdagabb városa, 1975-ben megkapta az Európa-díjat, a műemlékvédelem nemzetközi elismerését. A város jelképe a Tűztorony, melynek alapjait a római korban rakták le. A 13. századi Kecske-templom országgyűlések és királykoronázások székhelye is volt történelmünk során. A középkori ózsinagóga ma múzeumnak ad otthont. Sopront pezsgő kulturális élete miatt is érdemes felkeresni, a kínálatból kiemelkedik a Soproni Ünnepi Játékok és a Tavaszi Napok eseménysorozata.
Fertő-Hanság Nemzeti Park, Eszterházy Kastély
Ha keleti irányban hagyjuk el Sopront, a Fertő-tó különleges vadvízországába csöppenünk. A tavat változatos táj veszi körül, és része a közel húszezer hektáros Fertő-Hanság Nemzeti Parknak. Esterházy Miklós herceg a 18. században barokk kastélyt  építtetett Fertődön, amely ma múzeumként működik.
Bozsok és a Sibrik-kastély
Az osztrák határ mentén fekvő Bozsok híres szépen renovált Sibrik-kastélyáról, mely egy természetvédelem alatt álló hatalmas parkban áll.
Cáki Pincesor
Érdemes ellátogatni Cákra, ahol a népi műemlék pincék megtekintése és egy kis borkóstolás után ugyancsak jólesik megpihentetni a szemet a védett szelídgesztenyésen. A velemi Szent Vid-hegyen álló középkori vár helyén épült templom megtekintésére is érdemes némi időt szánni.
Szombathely, Vas megye székhelye
Claudius császár Kr. e. 43-ban alapította birodalmának egyik legészakibb városát, Saváriát, a mai Szombathely elődjét. A város büszke közel két évezredes hagyományaira. Egyik legféltettebb kincse az Iseum, az egyiptomi Isis-kultusznak Pannónia területén feltárt legnagyobb szentélye.
Holdfényliget, az Alpokalja kalandkertje
Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban található a Holdfény Liget, az Alpokalja kalandkertje.
Magyarország egyik legnagyobb erdei drótkötélpályáján 1300 m hosszan lehet csúszni, mászni, egyensúlyozni 2-8 m magasságban, a fák lombkoronáján. 100 különböző játék várja a látogatókat.
Jáki templom
A község legkiemelkedőbb, Európa hírű műemléke az a gyönyörű román kori templom, amely a település központjában, egy fennsíkon áll. Az egykori bencés apátsági templomot Szent György lovag és vértanú tiszteletére szentelték fel a XIII. század közepén. A templomhoz monostor is tartozott.
Jeli arborétum
Az ország legnagyobb arborétuma. A Jeli Arborétumot 1922-ben kezdte kialakítani gróf Ambrózy-Migazzi István. A párás, szűrt napfényű környezet kialakításához több tucat fenyőfélét, tuját, tiszafát, babérmeggyet, buxusok, madárbirsek és borbolya félék tömegét ültette el. A sétautakat páfrányokkal, nárciszokkal, liliomokkal szegélyezte. A kialakult mikroklíma már alkalmas volt a rododendronok telepítésére
Nagycenk és a Széchenyi Emlékmúzeum
Aki Nagycenkre látogat, a magyar történelembe látogat, aki a Széchenyi Kastélyban jár, reformkori históriánkban tesz időutazást, hisz itt szinte minden emléket a "legnagyobb magyar" gróf Széchenyi Istvánnak és családjának haladó szelleme hat át. Nagycenk egyedülálló múzeuma, Ybl Miklós által tervezett temploma, nosztalgia kisvasútja, híres hársfasora, a zarándokhelynek számító Széchenyi Mauzóleum, és elegáns méntelepe miatt ismert kirándulóhely.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-04 09:20
. 5 csillagos luxus bükfürdő szállás 3nap2éj 4főnek - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése